Volgende week is het Valentijnsdag. Om dat te vieren, brengt Netflix die dag de romantische realityshow Dating Around uit!

Succesformule

In Dating Around volgen we iedere aflevering een verstokte vrijgezel, die op één avond vijf verschillende blind dates beleeft. De grote vraag is natuurlijk of er tussen alle grappige en gênante momenten door genoeg romantiek in de lucht hangt om een tweede keer af te spreken. Een nieuwe variant op de wereldwijde succesformule van First Dates, dus. Deze week verscheen een eerste trailer voor deze gloednieuwe datingshow!

Article continues after the ad

 

Lekker wegdromen

Zoals je wel kunt zien, ziet Dating Around er net iets gelikter uit dan zijn knusse Europese broertje. Dat geldt niet alleen voor de fraai uitgelichte decors, maar ook voor de fotogenieke kandidaten. Netflix zegt met deze serie een realistisch kijkje te willen geven in de wereld van het daten, maar daarvoor ziet het er toch allemaal net iets te gepolijst en bedacht uit. Maakt verder ook niet uit, met Valentijnsdag is het natuurlijk lekker wegdromen bij vrijgezellen die ongetwijfeld een betere avond hebben dan wij. En voor de heerlijk stroeve en knullige dates waarin we ons allemaal kunnen herkennen, is er gelukkig nog altijd First Dates!