Narcos’ uitstapje van Colombia naar Mexico bevalt goed. Zo goed zelfs dat er een vijfde seizoen komt! Of, nouja, een tweede seizoen. Narcos: Mexico krijgt een vervolg.

Narcos: Mexico staat sinds vorige maand op Tha Flix en behoort nog altijd tot één van de populairste series op de streamingdienst. Ook de gloednieuwe cast maakt indruk. Diego Luna, die een Star Wars: Rogue One-serie voor Disney+ gaat headlinen, schittert als Félix Gallardo, meedogenloos leider van het Guadalajara Cartel. We waren Escobar zelfs héél eventjes vergeten.
 

 

Good guy

Kiki Camarena, een DEA-agent die naar Mexico wordt overgeplaatst, is de nieuwe good guy en moet het groeiende kartel een halt toeroepen. Acteur Michael Peña, die ‘m speelt, zette zijn comedy-charmes hier een beetje voor opzij; met resultaat!
 


Net-nix

Netflix lijkt de laatste tijd wel op oorlogspad. Daredevil is het laatste slachtoffer, maar zeker niet de enige. Dat Narcos: Mexico wél een vervolg krijgt, betekent dat de show het enorm goed doet. Eerder vandaag kregen we dan ook die bevestiging: Narcos staat op één staat in de Netflix-scorelijst.
 

Count Olaf haalt nog één keer al zijn vermommingen uit de kast! Krijgt de gemene schurk eindelijk de Baudelaire-kinderen te pakken? Check de trailer van het laatste seizoen van A Series Of Unfortunate Events!

Het zal je gebeuren: je ouders verdwijnen en laten je een gigantische erfenis na… en je geflipte oom doet alles om die poet in handen te krijgen!

In het derde seizoen van ASOUE, dat de laatste vier boeken behandelt, ontdekken we eindelijk het lot van de Baudelaire-kinderen. Ontsnappen ze eindelijk aan hun gestoorde oom? Worden ze voer voor de haaien? Of… allebei?

 

Unfortunate…

Neil Patrick Harris liet eerder dit jaar al weten dat het derde seizoen van A Series Of Unfortunate Events het laatste is. De makers besloten om de structuur van de boeken zo veel mogelijk te volgen, en aangezien ze binnenkort allemaal behandeld zijn is het over en sluiten… Jammer, want de serie was behoorlijk populair!

Natuurlijk zijn er nog wel mogelijkheden voor een eventuele spin-off. Lemony Snicket (de schrijversnaam van Daniel Handler) schreef óók de boekenserie All The Wrong Questions, die gaat over zijn werk voor de geheime V.F.D-organisatie.

De ster van A Series Of Unfortunate Events, Count Olaf, speelt in deze boekenreeks geen rol van betekenis… Dat we Neil Patrick Harris terugzien als ‘crimineel genie’ is helaas onwaarschijnlijk.

Het derde seizoen van A Series Of Unfortunate Events is vanaf 1 januari te streamen op Netflix.

Een of andere Netflix Amerika-medewerker had zijn dag niet óf haat Gossip Girl héél erg. Op twitter buitelt iedereen over elkaar heen en gaan mensen aan de haal met de hilarische, maar keiharde nieuwe versie van de beschrijving bij Gossip Girl.

Het is alweer zes jaar gelden dat de wereld er ein-de-lijk achter kwam wie nu die Gossip-blogger was tussen alle New Yorkse elite en sindsdien zitten we in een Gossip Girl-loos zwart gat. Netflix Amerika duwt ons er nu een stukje verder in met een snoeiharde nieuwe beschrijving. En het is nogal pijnlijk.

Savage

Comédienne Lane Moore zag de bitchy beschrijving voor het eerst en die deelde ze meteen op twitter. “Netflix: ‘let’s get someone who fuckin hates Gossip Girl to write the description of Gossip Girl’”, zo schreef ze erbij.
 


Unreasonably attractive

Deze chagrijnige medewerker heeft ergens wel een punt: de jongens en meiden uit de show zijn bijna zonder uitzondering véél te knap en aantrekkelijk. En ja, het zijn eigenlijk ook een stelletje verwende nesten. Dit was juist wat de serie mede zo lekker maakte dus… stop, Netflix Amerika!
 


Dan komt terug!

Fans van Dan Humphrey kunnen binnenkort opnieuw genieten van deze superknappe dude. Hij speelt namelijk een stalker in de nieuwe, zwoele hit van dit moment: thrillerserie YOU. Nog beter nieuws: hij komt op 26 december naar Netflix én er komt een tweede seizoen!