Narcos’ uitstapje van Colombia naar Mexico bevalt goed. Zo goed zelfs dat er een vijfde seizoen komt! Of, nouja, een tweede seizoen. Narcos: Mexico krijgt een vervolg.

Article continues after the ad

Narcos: Mexico staat sinds vorige maand op Tha Flix en behoort nog altijd tot één van de populairste series op de streamingdienst. Ook de gloednieuwe cast maakt indruk. Diego Luna, die een Star Wars: Rogue One-serie voor Disney+ gaat headlinen, schittert als Félix Gallardo, meedogenloos leider van het Guadalajara Cartel. We waren Escobar zelfs héél eventjes vergeten.
 

 

Good guy

Kiki Camarena, een DEA-agent die naar Mexico wordt overgeplaatst, is de nieuwe good guy en moet het groeiende kartel een halt toeroepen. Acteur Michael Peña, die ‘m speelt, zette zijn comedy-charmes hier een beetje voor opzij; met resultaat!
 


Net-nix

Netflix lijkt de laatste tijd wel op oorlogspad. Daredevil is het laatste slachtoffer, maar zeker niet de enige. Dat Narcos: Mexico wél een vervolg krijgt, betekent dat de show het enorm goed doet. Eerder vandaag kregen we dan ook die bevestiging: Narcos staat op één staat in de Netflix-scorelijst.