Fotograaf
Netflix/Christos Kalohoridis
Locke & Key op Netflix

De bovennatuurlijke mystery-serie Locke & Key krijgt een derde seizoen! De spookachtige avonturen van de Lockes gaan dus nog even lekker door!

De spannende serie draait om drie tieners die na de dood van hun vader verhuizen naar een landhuis dat al lang in de familie zit. Nina, Tyler en Kinsey horen stemmen en vinden vreemde sleutels die hen magische krachten geven. Tegelijkertijd is er ook een schimmig figuur in een waterput die duistere plannetjes heeft met de familie.

De spannende serie was behoorlijk populair op Netflix, en hield in Nederland de gemoederen al bezig toen er een reclame verscheen ín Wie is de Mol?!

Article continues after the ad

Het tweede seizoen van Locke & Key werd in maart al bevestigd, en nu wordt duidelijk dat Netflix méér met de serie wil. Seizoen 2 is net opgenomen, en het werk aan de derde reeks start zo snel mogelijk. Netflix meldt ook dat seizoen 2 van Locke & Key sowieso in 2021 verschijnt, maar wannéér precies is nog een groot mysterie.

Heb je genoten van Locke & Key en ben je toe aan een serie die er een beetje op lijkt? Dan kun je deze series een keertje proberen. Weet je überhaupt niets over de serie, dan zijn deze zes feitjes een heel goed begin vóór je het eerste seizoen binget!