Floor is Lava, Netflix

Het aanbod van realityseries op Netflix breidt zich steeds meer uit. Eerder leefden we al volledig mee met de kandidaten van Love is Blind, The Circle en Too Hot To Handle, maar sinds vandaag is er zelfs een heuse spelshow te zien via de streamingdienst.

Article continues after the ad

De titel alleen al is genoeg om ons dat heerlijke nostalgische gevoel te geven: Floor is Lava. Wie heeft er vroeger namelijk niet het bekende spelletje gespeeld dat je de grond niet mag aanraken? 

Prachtig parcours

De kandidaten beleven dan ook hun ultieme jeugddroom. In een omgebouwde studio moeten teams zo snel mogelijk hun weg weten te vinden in een opgezet parcours. Ze springen van stoelen, hangen aan gordijnen en slingeren aan kroonluchters. Als ze in 'de lava' vallen, worden ze gediskwalificeerd. Het lijkt natuurlijk simpel, maar het wordt de kandidaten zeker niet makkelijk gemaakt. Bekijk hieronder maar de eerste beelden.


Tien afleveringen

Mocht de misdaadserie The Sinner niets voor je zijn, kun je je dit weekend dus al wel vermaken met het tiendelige eerste seizoen van Floor is Lava. Pas wel op: doe dit thuis maar niet na (of je moet toe zijn aan nieuw meubilair). 

Floor is Lava staat nu op Netflix!