Taylor Schilling en Laura Prepon als Piper en Alex in ORange is the New Black

Je hoort ons niet klagen over het nieuwe Netflix-aanbod, hoor; maar aangezien Hollywood momenteel nagenoeg plat ligt, komt er mogelijk een flinke 'droogte' aan nieuwe films en series aan. Netflix bewijst nu echter dat er toch nog wat mogelijk is!

Article continues after the ad

Het productieteam van de populaire, vorig jaar gestopte gevangenisserie Orange Is the New Black werkt namelijk aan een soort 'corona-serie'. Dat meldt Variety. Die kunnen ze ondanks alle coronamaatregelen gewoon maken en filmen!

Social distance

De show gaat - verrassing - Social Distance heten en is zó gemaakt, dat niemand gevaar loopt. Alles wordt namelijk virtueel en op afstand in elkaar gedraaid. "Zo kunnen onze cast en crew veilig en gezond blijven", vertellen de makers in een persbericht.


Verbinding

"De ervaring van social distancing is op dit moment universeel, maar geen individueel verhaal is hetzelfde", zo teasen de makers, die met deze serie op zoek gaan naar 'verbinding'. "Met een breed spectrum aan verhalen en momenten, sommige schokkend en sommige alledaags, hopen we deze tijd vast te leggen. We hopen dat Social Distance ervoor zorgt dat mensen zich meer verbonden met elkaar voelen."

Er zit ongetwijfeld veel vaart achter Social Distance, maar de serie heeft vooralsnog géén releasedate.