Dirty Lines op Netflix

Eerder dit jaar kregen we met Ares de allereerste Nederlandse Netflix Original-serie. En natuurlijk is horror hartstikke spannend, maar Dirty Lines, zoals deze zojuist aangekondigde nieuwe Nederlandse show gaat heten, belooft óók spannend te worden - op een héle andere manier!

Article continues after the ad

In 2021 is het zover, kondigt Netflix aan met een sexy nieuw filmpje. Dan duiken we in het Amsterdam van de jaren 80'. Een tijd waarin de allereerste sekslijnen opkwamen, net als house-muziek en partydrug XTC. Prima setting voor een ruige Nederlandse serie!


Dirty Lines

In Dirty Lines volgen we de jonge zakenman Frank Stigter. "Na een aantal mislukte pogingen om een eigen zaak te beginnen, ziet Frank zijn kans schoon als de nationale telefoonmaatschappij PTT betaalnummers op de markt gaat brengen. Met hulp van zijn broer en zus en enkele dubieuze investeerders begint hij het eerste telecom-seks bedrijf van Europa", teaset Netflix.

Sekslijn

Frank en zijn broer en zus weten niet wat hen overkomt. "Wat begint als een knullig geïmproviseerd experiment in de garage van hun ouders, ontwikkelt zich in razend tempo tot een miljoenenindustrie." Wat voor sóórt serie het is? Drama of thriller ligt voor de hand, maar dat weten we nog niet. Meer van het verhaal weten we wél: "De sekslijnen bieden de mogelijkheid om op een nieuwe manier anoniem seks te ervaren en dwingen de makers om hun eigen verborgen verlangens te onderzoeken."

Dirty Lines komt ergens in 2021 uit!