Aangezien we hebben begrepen dat je tegenwoordig in november al kerstmuziek mag draaien, wijzen we je ook graag even op de eerste kerstserie van Netflix: Merry Happy Whatever. Ja, dat lees je goed: een serie. Kerstmis staat meestal garant voor kerstfilms, maar Netflix gooit het eens over een andere boeg!

Article continues after the ad

Merry Happy Whatever: de eerste kerstserie van Netflix

Merry Happy Whatever is dus de eerste kerstserie van Netflix. Om dit unicum te vieren, heeft de streamingdienst een trailer voor de sitcom uitgebracht. Daarin wordt duidelijk dat Netflix op een Meet the Parents-vibe mikt. We zien berooide muzikant Matt, die kerstmis gaat vieren bij zijn schoonfamilie. Hij wil een goede eerste indruk op hen maken, omdat hij van plan is zijn vriendin Emmy ten huwelijk te vragen! Vooral vader Don (gespeeld door Dennis Quaid) blijkt echter lastig te overtuigen… Hij vindt namelijk dat alles op zijn manier gedaan moet worden. En daar kan ie Matt natuurlijk niet bij gebruiken!

Merry Happy Whatever eind november op Netflix

Merry Happy Whatever is bedacht door Tucker Cawley. Eerder werkte hij als schrijver aan Everybody Loves Raymond. Aangezien we die laatste serie best wel geinig vonden, geven we kerstserie Merry Happy Whatever toch maar eens kans. Hebben we naast Chateau Meiland en Black Christmas in ieder geval nog iets te kijken!

Merry Happy Whatever is vanaf 28 november te zien op Netflix.