Things Heard and Seen Netflix horrorfilm Amanda Seyfried

Netflix heeft binnenkort een lekkere horrorfilm voor je op de planning. Vanaf 29 april kun je bij de streamingdienst terecht voor de spookhuisfilm Things Heard & Seen met Amanda Seyfried in de hoofdrol. We hebben vandaag de officiële trailer voor je!

Things Heard & Seen met Amanda Seyfried

Netflix heeft de officiële trailer voor Things Heard & Seen online geknald. In deze horrorfilm zie je Amanda Seyfried (Mamma Mia!) en James Norton (Little Women) als een getrouwd stel dat van New York verhuist naar een oude boerderij op het platteland. Al snel blijkt echter dat er iets niet pluis is in hun nieuwe huis én in hun relatie…

Een nieuwe spookhuisfilm van Netflix

Things Heard & Seen is gebaseerd op Elizabeth Brundage's roman All Things Cease to Appear. We volgen Catherine Clare, die met tegenzin haar leven in Manhattan inruilt voor een burgerleventje in een gehuchtje op het platteland. Haar man George heeft daar echter zijn droombaan gevonden als docent kunstgeschiedenis. Catherine doet haar best om het oude huis om te toveren tot een plek waar dochter Franny gelukkig zal zijn… Er ligt echter een sinistere duisternis op de loer, zowel in de muren van het huis als in haar huwelijk met George.

Article continues after the ad

 

Things Heard & Seen is vanaf 29 april te zien op Netflix. Benieuwd wat je dit weekend al kunt bingen? Hier vind je de nieuwste releases op de streamingdienst. Wanneer je specifiek op zoek bent naar een lekkere horrorfilm kun je ook je lol op met deze toplijsten met de 10 beste horrorfilms op Netflix en de negen beste horrorsequels ooit gemaakt.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws: