Ja hoor, daar gaan we weer! Bereid je voor op honderden rondvliegende kogels want Frank Castle en zijn geweren zijn weer terug in The Punisher seizoen 2. Check hier de eerste gruwelijke trailer.

Article continues after the ad

Frank Castle (Jon Bernthal) gaat weer helemaal los en omarmt zijn moordlustige alter ego The Punisher volledig. Misschien wel nog meer dan in seizoen 1. In deze eerste volledige trailer zien we dat Frank een jonge vrouw te hulp schiet.
 

 

Het verhaal

Het was natuurlijk al bekend dat Billy Russo terugkeert (met een ander gezicht, dat wel). En hij is vastberaden om zijn oude maat Frank het leven zuur te maken na die intense ruzie uit seizoen 1. Nieuw dit seizoen is een nogal enge, zwaar religieuze villain – al is over hem nog niet veel bekend. Hij heet John Pilgrim en komt niet voor in de comics. Spannend!
 

 

Amy

Die jonge vrouw heet trouwens Amy Bendix (Giorgia Whigham). Hoe ze precies op Franks pad komt, en waarom, weten we nog niet. Al is haar verleden misschien de reden dat ze nu achterna gezeten wordt door de meest bloeddorstige slechteriken ooit.
 

Netflix zet The Punisher seizoen 2 op 18 januari online!