Zac Efron op Netflix

In zijn eigen Netflix-docuserie neemt acteur Zac Efron op een gegeven moment een verkoelende duik, maar kijkers thuis krijgen het werkelijk bloedheet. Het zweet gutst alle kanten op en dat komt door de nieuwe 'daddy'-look van Zac!

Article continues after the ad

In Down to Earth with Zac Efron (lees hier onze recensie) duikt de knappe acteur in de wereld van duurzaamheid. De normaal zo drooggetrainde hunk ziet er nu een stukje breder én hariger uit. Kijkers vallen massaal in katzwijm voor deze nieuwe 'daddy'.


Dad bod

Wat een baard en een beetje borsthaar al niet teweeg kunnen brengen! Zac scoort zoals je ziet dus flink met zijn 'daddy'-look, een term uit de gay-scene waarmee men wat oudere, niet per se-strakgetrainde mannen bedoelt. Er ontstond wel enige verwarring online: heeft Zac nu een dad bod of niet? Nee, bij een dad bod hoort tenminste een bierbuikje, maar bij Zac zit er toch nog wel een sixpack verscholen onder al dat haar.


Lichaam

De Baywatch-acteur liet zich trouwens al eens uit over zijn indrukwekkende lichaam. Zo vertelde hij dat 'ie nooit meer zo gespierd wil zijn als voor Baywatch. "Direct na de opnames dacht ik: zo wil ik er nooit meer uitzien", legde hij uit. "Het is niet realistisch om zo'n lichaam te hebben. Het was echt stom." Nou, Zac 2.0 valt óók in de smaak!