Volgende week verschijnt de horrorfilm Bird Box op Netflix. Hierin speelt Sandra Bullock een moeder die met haar gezin op de vlucht slaat voor eh… ja, voor wat eigenlijk?

Oude theedoek

In Bird Box wordt de aarde belaagd door mysterieuze wezens die weinig ophebben met de mensheid. Sterker nog, oogcontact met deze creaturen is genoeg om jezelf van het leven te beroven. De oplossing is niet erg praktisch, maar wel doeltreffend: draag een blinddoek! Met behulp van wat oude theedoeken probeert Sandra Bullock zichzelf en haar gezin in veiligheid te brengen. Deze week onthulde Netflix een nieuwe trailer van Bird Box!

Article continues after the ad

 

Talent

Ondanks het nogal idiote uitgangspunt, kijken we stiekem wel uit naar Bird Box. Zowel voor als achter de camera is namelijk genoeg talent aanwezig om ons nieuwsgierig te maken naar deze Netflix Original-film. Naast de altijd betrouwbare Sandra Bullock, zijn er ook belangrijke rollen weggelegd voor Sarah Paulson (American Horror Story) en John Malkovich (Crossbones). Daarnaast is het scenario van Eric Heisserer, die eerder tekende voor uitstekende films als Arrival en Lights Out. Hopelijk is dat genoeg om het onnozele uitgangspunt door de vingers te zien!

Bird Box is vanaf 21 december te zien op Netflix.