Netflix is bezig met een grote schoonmaak: de afgelopen weken zijn er heel wat titels verwijderd uit het assortiment. Maar de streamingsdienst is nog niet klaar met sweepen. Begin december moet een aantal bijzonder populaire series het veld ruimen.

Article continues after the ad

Zet dat het niet waar is...

Zo wordt onder meer Suits verwijderd uit het aanbod, deze is na 1 december niet langer te zien. Netflix-Nederland laat weten dat de licenties en rechten van alle Suits-seizoenen begin december verlopen. Flink balen dus voor iedereen die uitkeek naar het vijfde seizoen - vorig jaar december voegde Netflix nog een nieuw seizoen Suits toe aan het assortiment.

Meer toppers weg

Naast Suits verdwijnt ook de serie Heroes van het platform en zijn tevens de licenties van de populaire films American Beauty, Fight Club en Man on Fire verlopen. Enorm balen, dus.

Er is hoop!

Kun je niet zonder, vrees je? Dan is er hoop. Sinds kort kunnen Netflixers suggesties indienen. Hoe meer mensen vragen om de terugkeer van een serie of film, hoe groter de kans op een daadwerkelijke terugkeer. Zo bleef eerder The Walking Dead ternauwernood behouden en keerde Gossip Girl razendsnel terug na massale reacties van fans. 

Hoe goed ken je je favo acteurs uit Suits? Bekijk in onderstaande video hoe de cast een hilarisch vragenvuur overleeft: