Meghan Markle en prins Harry

Na de Obama's komt er nu nog een hooggeplaatst high society-koppel naar Netflix! Prins Harry en Meghan hebben een deal gesloten met de streamingdienst.

Article continues after the ad

Dat meldden Amerikaanse media eerder vandaag. De hertog en hertogin van Sussex gaan in ieder geval niet zorgen voor een nieuwe True Crime-verslaving óf een snoeiharde Original-sensatie. Nee; de twee komen met een lading kinder-content!

Gaat Meghan weer acteren?

Na de spraakmakende #megxit-periode vroegen wij ons al af of Meghan het acteren weer zou oppakken. Er gingen eerder ook al geruchten rond dat ze mogelijk zou vissen naar een superheldenrol. Deze nieuwe Netflix-deal zorgt helaas niet voor meer duidelijkheid op dat front. Harry en Meghan gaan documentaires, films en series voor kinderen maken, maar ze verklappen nog niet of ze daarbij ook hun gezichten gaan laten zien.


Reactie Harry en Meghan

"Onze levens, zowel onafhankelijk van elkaar en als koppel, hebben ons in staat gesteld de kracht van de menselijke geest te begrijpen: van moed, veerkracht en de behoefte aan verbinding”, laten de ex-royals weten in een verklaring. "Onze focus ligt op het creëren van content die informeert maar ook hoop geeft. Als nieuwe ouders is het maken van inspirerende gezinsprogrammering ook belangrijk voor ons, evenals krachtige verhalen door een waarheidsgetrouwe en herkenbare lens. We zijn verheugd om samen te werken met het team van Netflix, wiens ongekende bereik ons ​​zal helpen om impactvolle inhoud te delen die tot actie leidt."

Reactie Netflix

Uiteraard is Netflix-baas Ted Sarandos in zijn nopjes met deze deal. "Harry en Meghan inspireren miljoenen mensen over de hele wereld met hun authenticiteit, optimisme en leiderschap."

Het is nog niet bekend wanneer Harry en Meghans eerste Netflix-project verschijnt.