Onlangs werd bekend dat Grace and Frankie met minstens één seizoen wordt verlengd. En Netflix heeft weer een hele bijzondere gastacteur weten te strikken!

Article continues after the ad

Geheime affaire

Fans van Grace and Frankie kunnen opgelucht ademhalen. Netflix onthulde onlangs dat er nog minstens één seizoen van de populaire comedyserie wordt gemaakt. In Grace and Frankie spelen Jane Fonda en Lily Tomlin twee tegenpolen die een speciale band krijgen als blijkt dat hun echtgenoten al jaren samen een geheime affaire hebben. In het vierde seizoen werd onder anderen Friends-actrice Lisa Kudrow aan de cast toegevoegd. En ook het komende seizoen kunnen we uitkijken naar een bijzondere bijrol!

Flamboyant

In het vijfde seizoen zal niemand minder dan Rupaul Charles zijn opwachting maken. Deze travestiet werd wereldberoemd als bedenker en presentator van Rupaul’s Drag Race. Hij won hiervoor zelfs een Primetime Emmy Award. De flamboyante acteur werd aan de cast toegevoegd na een uitnodiging van Jane Fonda via Twitter. Rupaul zal de rol spelen van Benjamin Le Day, een nieuw personage dat een conflict krijgt met de titelheldinnen. Helaas is nog niet bekend of Lisa Kudrow zal terugkeren als de altijd opgewekte Sheree. Duimen maar!