Tom Ellis in Lucifer op Netflix

Volgende week gaat Geeked Week van start op de sociale kanalen van Netflix. In een eerste teaser wordt alvast een tipje van de sluier opgelicht.

Het is alweer een poosje geleden dat we met gelijkgestemden naar een fan-evenement konden gaan. En hoewel een dergelijke grote meeting er op korte termijn waarschijnlijk niet inzit, verzacht Netflix de pijn met Geeked Week. Van maandag 7 juni tot vrijdag 11 juni host de streamingdienst iedere dag een virtueel event vol exclusieve nieuwtjes, onthullende trailers en spraakmakende gastoptredens.


Lucifer & The Witcher

Volgens Netflix draait iedere dag van Geeked Week om een bepaald thema. Het is nog niet bekend hoe het programma er precies uit zal zien, maar in de promo die gisteren online verscheen worden al een paar titels genoemd. Onder meer Lucifer, The Witcher, Masters of the Universe: Revelation en The Umbrella Academy zullen tijdens de virtuele fanconventie worden uitgelicht. Helemaal in ons straatje, dus!

Article continues after the ad

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Luie stoel

Natuurlijk is Geeked Week geen substituut voor een conferentiecentrum vol uitzinnig uitgedoste fans. Maar daar staat tegenover dat dit evenement gratis toegankelijk is en gewoon te volgen vanuit je luie stoel. Op de officiële pagina van Geeked Week lees je hoe je geen moment hoeft te missen van dit virtuele Netflix-feestje.