A California Christmas, Netflix still

Goed nieuws als je A California Christmas te gek vond, de film is nog maar net uit maar krijgt nu al een tweede deel! Het vervolg heeft ook al een naam: California Christmas: City Lights, laat Variety weten.

De makers hopen in het begin van 2021 met de opnames te beginnen. Hoofdrolspelers Lauren en Josh Swickard komen natuurlijk weer terug! Waar het tweede deel over zou gaat is nog niet bekend.

Real-life liefjes

De twee zijn ook in het echt een stelletje. Ze ontmoetten elkaar in 2017 op de set van de film Roped, een romantisch drama over de dochter van een progressieve vader die verliefd wordt op een avontuurlijke cowboy.

Article continues after the ad

Kersthit

De feelgoodfilm A California Christmas ging op 14 december in première en stond een week lang op nummer 1 in de VS. Volgens Forbes versloeg de film Ryan Murphy's musicalfilm The Prom, met Meryl Streep, James Corden en Nicole Kidman, evenals classics zoals How the Grinch Stole Christmas op de lijst van meest populaire films. In de Netflix Top 10 in Nederland van deze week stond 'ie ook op 1.

Wij vonden het eerste deel maar matig. Je leest onze recensie over A California Christmas hier. Geen verrassing dat hij het lijstje met de top 10 kerstfilms van de afgelopen 10 jaar niet haalde!