The Kissing Booth 3 met Joey King, Jacob Elordi en Joel Courtney

Netflix onthulde vandaag de trailer voor The Kissing Booth 3. Dat is het derde en daarmee laatste deel van de populaire tiener-romcom. Hierna moeten we toch echt afscheid nemen van Elle, Noah en Lee.

Elle moet een belangrijke keuze maken als ze naar de universiteit gaat: verhuist ze naar haar knappe vriend Noah of gaat ze studeren met beste vriend Lee? Op weg naar haar beslissing, die een van de twee flink zal teleurstellen, komt ze ook nog een oude bekende tegen.

Castleden

Joey King, die eerder de releasedatum (11 augustus) bekendmaakte, kruipt terug in de rol van hartenbreker Elle. Ze krijgt opnieuw gezelschap van Jacob Elordi en Joel Courtney die broers Noah en Lee spelen. Ook hottie Taylor Zakhar Perez keert terug als Marco, terwijl hij toch pijnlijk aan de kant werd gezet door Elle in deel twee.

Article continues after the ad

De laatste kus

De tienerreeks is enorm populair, terwijl de eerste delen flink de grond in werden geboord door tv-recensenten. Ook onze recensie van The Kissing Booth 2 kreeg maar twee sterren. Of het derde deel een stukje beter wordt is nog afwachten. Misschien zijn we dadelijk gewoon blij dat de zwijmelreeks is afgelopen… Lees hier alvast alles dat je moet weten over The Kissing Booth 3.

The Kissing Booth 3 is vanaf 11 augustus te zien op Netflix

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.