Ben Platt als Payton Hobart in The Politician op Netflix

Klaar voor een nieuwe dosis slinkse politieke spelletjes, machtsmisbruik én gevaarlijke geilheid? Netflix wél: de streamingdienst dropte de nieuwe trailer voor seizoen 2 van de Original-serie The Politician van Ryan Murphy.

Article continues after the ad

Uiteraard keert Ben Platt weer terug als de enorm ambitieuze student Payton Hobart. In dit seizoen, dat vrijdag op Netflix komt, zet hij zijn zinnen op de winst tijdens de state senatorial-verkiezingen van New York. Zijn tegenstanders? De zittende senator Dede Standish (Judith Light) en haar meedogenloze chief Hadassah Gold (Bette Midler).

Politiek spelletje

Als we de eerste trailer hieronder bekijken, brengt seizoen 2 weer net zoveel seks, machtsmisbruik en zieke politieke spelletjes met zich mee. En waar seizoen 1 zich nog vooral op Peytons high school afspeelde, zitten we nu een stukje verder in de loopbaan van de toekomstige president van de Verenigde Staten: hij studeert in New York en gaat daar samen met zijn oude team de strijd aan met Dede. En wat blijkt? Je moet niet fucken met Bette Midler!

Seizoen 2 van The Politician staat vrijdag 19 juni op Netflix. Bekijk hier wat er in juni nog meer uitkomt!