Fotograaf
Netflix
Nieuw op Netflix

Elke week breidt Netflix het aanbod verder uit met nieuwe series en films. Deze week is Ferry Bouman eindelijk terug en komt Tom Cruise in actie.

Benieuwd wat je nog meer mag verwachten? Deze films en series komen in december naar Netflix.


Series

Undercover (seizoen 3, aflevering 1)

Vanaf 21 november staat er elke zondag een aflevering online van het derde seizoen van Undercover! En in dit seizoen krijgen we eindelijk weer meer Ferry Bouman. Hij gaat nu zelfs met Bob samenwerken! Hier lees je wat je nog meer moet weten over seizoen 3 van Undercover.

 

True Story (seizoen 1)

Een wereldberoemde comedian zoekt wanhopig naar een uitweg nadat een nacht in Philadelphia met zijn broer niet alleen zijn succes in gevaar brengt. De wereldberoemde comedian wordt gespeeld door een wereldberoemde comedian: Kevin Hart.

 

Masters of the Universe: Revelation (seizoen 2)

Na de strijd die Eternia heeft verwoest, moeten Teela en een onverwachte alliantie het eind van het universum voorkomen in dit vervolg op de klassieker uit de jaren 80. Dit zou weleens de laatste slag tussen He-Man en Skeletor kunnen zijn…

Article continues after the ad

 

Super Crooks (seizoen 1)

Animatieserie over, je raadt het al: een stel losgeslagen superschurken. Zij willen een laatste overval plegen op een meedogenloze misdadiger met superkrachten. Dat kan alleen maar goed gaan, toch?

 

F is for Family (seizoen 5)

Frank Murphy droomde er altijd van piloot te worden, maar werkt nu als bagage-afhandelaar op het vliegveld. Ondertussen voedt-ie met z’n vrouw hun drie kinderen op. Dit alles in de jaren ’70, dus dat betekent een nogal vrije opvoeding, veel bier en tv!


Films

Bruised (2020)

Halle Berry houdt wel van een uitdaging: met Bruised maakt ze haar regiedebuut én speelt ze de hoofdrol. En wat voor een: ze speelt Justice, een aan lager wal geraakte MMA-vechter. Ze wil een comeback maken, maar dan duikt plotseling haar verloren zoon op en wordt ze geconfronteerd met haar verleden…

 

BlacKkKlansman (2018)

In deze waargebeurde film van Spike Lee infiltreert de zwarte politieagent Ron Stallworth (John David Washington) de lokale afdeling van de Ku Klux Klan, met behulp van zijn joodse collega Flip Zimmerman (Adam Driver). Samen proberen ze te voorkomen dat de KKK de controle over de stad krijgt.

 

Transformers: Age of Extinction (2014)

De Autobots en Decepticons zijn vrijwel allemaal van de aarde verdwenen nadat ze vervolgd werden door de overheid. Maar dan blijkt een beschadigde Optimus Prime gewoon in de garage van een automonteur te liggen! Er barst opnieuw een epische strijd los en deze keer voegen ook de Dinobots zich bij het gevecht… Benieuwd wat wij de beste Transformers-film vinden? Dat lees je hier!

 

Jack Reacher (2012)

Als er op een ochtend vijf mensen van grote afstand worden neergeschoten wordt er een verdachte opgepakt, een ex-militair. Hij zegt maar één ding: ‘zoek Jack Reacher’. Jack (Tom Cruise) gaat op onderzoek uit en vraagt zich af of de man die is opgepakt wel echt schuldig is… Het vervolg, Jack Reacher: Never Go Back, is nu ook te zien op Netflix. Schrijver Lee Child vond Tom eigenlijk te oud voor de films, maar wees niet bang: ook in Jack Reacher rent-ie er weer flink op los!

 

A Boy Called Christmas (2021)

En tot slot nog een heerlijke film om alvast in de stemming te komen voor de feestdagen! Nikolas gaat in het besneeuwde noorden op zoek naar zijn vermiste vader, vergezeld door een eigenwijs rendier en een muis als huisdier. Een magisch verhaal over de oorsprong van de kerstman.


Deze films en series verschenen deze week ook op Netflix

20 november

New World (seizoen 1, aflevering 1 & 2)

22 november

Las leyes de la frontera (2021)

23 november

Duda Razonable: Historia de dos secuestros (seizoen 1)

Jonas Brothers Family Roast (2021)

The Fastest (seizoen 1)

Selling Sunset (seizoen 4)

24 november

Robin Robin (2021)

Azzurri: Road to Wembley (2021)

Wafeltje en Mochi: Feestmaalfestijn (2021)

25 november

Pacific Rim Uprising (2018)

Light the Night (seizoen 1)

School of Chocolate (seizoen 1)

A Castle for Christmas (2021)

26 november

Dig Deeper: Das Verschwinden von Birgit Meier (seizoen 1)

Angèle (2021)

De Inspirator (2018)

Fröken Julie (2013)

Gouden Genen: Het geheim van Nederlandse springpaarden (2017)

Obstakels (2017)

Loikkarit (2017)

Springen (1986)

The Fox (2017)

The Penalty (2018)

 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.