Dead To Me seizoen 2

Benieuwd hoe het in Dead To Me verdergaat met Jen en Judy en hun geschifte (ex-)mannen? Netflix heeft de releasedatum van het tweede seizoen bekendgemaakt met een nieuwe teaser!

Het lugubere avontuur van Jen en Judy gaat volgens het streamingplatform verder op 8 mei; dat maakten ze zojuist bekend op social media.

Dead To Me

Dead To Me draait om de weduwe Jen (Christina Applegate) die bij een praatgroep Judy (Linda Carrelini) ontmoet, die verlaten is door haar verloofde. Jen ziet het leven niet meer zitten, maar Judy sleept haar er doorheen met positiviteit.

Article continues after the ad

Dan ontdekt Jen dat haar nieuwe vriendin véél meer afweet van het dodelijke ongeluk waarbij ze haar man verloor! En haar overleden man bleek daarnaast óók niet helemaal zuiver op de graat! Dead To Me is een slimme combi van zwartgallige humor, maar is ook regelmatig dramatisch: het blíjft een serie over mensen in de rouw.

Het tweede seizoen komt volgens Netflix op 8 mei online en telt tien nieuwe afleveringen. In april staan eerst deze topseries en -films nog voor je klaar. Over rouw gesproken: op 24 april verschijnt ook het tweede seizoen van de 'dramedy' After Life, met Ricky Gervais.