Komende zomer verschijnt Cursed op Netflix. Deze fantasy-serie is gebaseerd op de gelijknamige boeken, waarin we in de legende van Koning Arthur duiken. In de hoofdrol zien we 13 Reasons Why-actrice Katherine Langford.

Cursed van Tom Wheeler en Frank Miller

Cursed is gebaseerd op het gelijknamige boek van Tom Wheeler, met tekeningen van Batman-tekenaar Frank Miller. Beide zijn betrokken bij de serie, namelijk als schrijvers en producers. Cursed draait echter niet om superhelden, maar om de legende van Koning Arthur. Het gaat om een hervertelling van de legende, verteld door de ogen van Nimue. Deze jonge vrouw is voorbestemd om de krachtige Vrouwe van het Meer te worden. Uiteraard zien we Koning Arthur ook terug in Cursed. In de Netflix-serie is hij echter nog een simpele huurling, onderweg naar Merlijn om een oud zwaard af te leveren…

13 Reasons Why-actrice als Nimue in Cursed

We hebben het even nagezocht: de laatste keer dat we iets noemenswaardig te melden hadden over Cursed is ruim anderhalf jaar geleden. Toen vertelden we jullie wie een van de hoofdrollen in de fantasy-serie had weten te scoren: 13 Reasons Why-actrice Katherine Langford. Vandaag vullen we graag aan met wat eerste beelden. Je vindt de afbeeldingen hieronder!

Article continues after the ad

Cursed Netflix-serieCursed Netflix-serieCursed Netflix-serieCursed Netflix-serieCursed Netflix-serieCursed Netflix-serieCursed Netflix-serie

Je ziet de fantasy-serie deze zomer op Netflix

Het eerste seizoen van Cursed bestaat uit 10 afleveringen, die elk een uur duren. De serie wordt deze zomer op Netflix verwacht. Om je tot die tijd te entertainen, eindigen we met een paar lijstjes. We zetten eerder namelijk al eens de 7 beste fantasy-series op Netflix voor je op een rijtje. Ook vertellen we je natuurlijk wekelijks wat er nieuw is op de streamingdienst!