Als er iemand de laatste jaren pas echt naam heeft gemaakt, is het rapper en zanger Snelle! En dat verdient een docu, moet Netflix hebben gedacht. Vandaag zijn de eerste beelden ervan verschenen.

Article continues after the ad

In Snelle: zonder jas naar buiten geeft de rapper en zanger samen met zijn familieleden, vrienden en collega-artiesten een bijzonder inkijkje in zijn leven.

Van underdog naar ster

Want hoe kan het leven van de doodnormale Lars Bos plots zó op zijn kop staan? Denk aan: gouden platen op zijn muur, record na record en samenwerkingen waar menig ander artiest jaloers op kan zijn. Nou, dat succes heeft volgens deze The Voice Kids-coach te maken met een combinatie van dingen. "Met hard werken, dingen laten, de juiste mindset en de juiste mensen om je heen is er heel veel mogelijk. Ongeacht wat een ander zegt of vindt. Dat wil ik laten zien", vertelde hij eerder

Keerzijde aan de fame

Toch is er ook een keerzijde van al dat succes, en collega-artiest Maan hoopt vooral dat we er op deze manier iets van meekrijgen. "Ik zou wel willen dat mensen de Snelle kunnen gaan zien die ik soms zie. Die eenzaam is, die twijfels heeft, en dat hij daardoor echt mens wordt." 

Benieuwd? Je bekijkt de volledige trailer hieronder.

De docu over het leven van Snelle zie je op 16 april op Netflix.

Luister ook onze podcast Bankplakkers met kijktips en het laatste nieuws: