December komt er weer aan en dat betekent nieuwe films en series op Netflix. Wat dacht je bijvoorbeeld van Fuller House seizoen 2, De Surprise, Netflix Original Barry en Buurman & Buurman?

Article continues after the ad

Series

Laten we beginnen met een klein overzicht van de series die in december op Netflix toegevoegd worden. Op 9 december staat het tweede seizoen van Fuller House erop, net als de documentaireserie Captive (voor liefhebbers van Narcos). Dirk Gently’s Hollistic Detective Agency (met Elijah Wood) komt op 11 december. Vanaf 1 december kun je kijken naar het derde seizoen van The Musketeers.

Kids

In december zijn er veel vrije dagen, waarop het erg handig is om je kinderen rustig te houden met een goede film of serie (waar jij stiekem zelf ook van kunt genieten). De eerste twee seizoenen van Buurman & Buurman bijvoorbeeld, of Mees Kees, Trollhunters en Trippel Trappel Sinterklaas.

Films

Sinterklaas is er ook voor de volwassenen, namelijk in de vorm van de Dick Maas-film Sint. Andere interessante films die op Netflix staan zijn The Man In The Iron Mask, De Surprise, The Jungle Book en de Netflix Original Barry over het leven van de jonge Barack Obama.