Netflix heeft de rechten opgepikt van The Incredible Jessica James, de comedy die vrijwel uitsluitend positieve recensies krijgt.

Article continues after the ad

The Incredible Jessica James

Jessica Williams is vooral bekend als correspondent van The Daily Show en heeft in The Incredible Jessica James haar eerste grote hoofdrol te pakken. Ze speelt een toneelschrijver die het moeilijk heeft om haar carrière en liefdesleven overeind te houden in het krankzinnige New York. Ze wordt mogelijk verliefd op een personage dat door Chris O'Dowd (Bridesmaids) wordt gespeeld, maar hem zien we nog niet terug in bovenstaande teaser.

Andere rollen zijn er voor Lakeith Stanfield (Get Out), Noël Wells (Master of None), Megan Ketch (The Big Wedding) en Zabryna Guevara (The Get Down). Vanaf 28 juli kun je de film op Netflix zien.

Lyrische recensies

De teaser verklapt nog erg weinig, maar de voortekenen zijn ongelooflijk goed. The Incredible Jessica James heeft op Rotten Tomatoes een score van maar liefst 95% en staat bij IMDb op een score van 7,8. De film ging in première op het Sundance Film Festival en veroorzaakte daar naar verluidt een heuse biedoorlog tussen de partijen die de rechten wilden bemachtigen. Abonnees van Netflix mogen zich dus wel in de handen wrijven!