Red Notice, Netflix

Mocht je gisteren offline zijn geweest, heb je een flinke inhaalslag te maken. Netflix ging namelijk helemaal los met nieuwe beelden van The Witcher S2, Vikings: Valhalla, Extraction 2La Casa de Papel S5 en... Red Notice! 

Article continues after the ad

Je weet wel: de waarschijnlijk duurste film van Netflix tot nu toe, wat mede komt door de sterrencast.

Actiecomedy met humor

In de nieuwste clip zien we hoe FBI-agent John Hartley (Dawyne Johnson) en de meest gezochte kunstdief Nolan Booth (Ryan Reynolds) oog in oog staan met Sarah Black (Gal Gadot), een bijdehante sexy diva op het eerste gezicht maar een keiharde en gevaarlijke crimineel in het echt. Van een gezellig onderonsje is daarom ook zeker geen sprake.... 

Bekijk het volledige fragment hieronder.

Interessante samenwerking

In Red Notice kruipt Dwayne Johnson in de huid van FBI-profiler John Hartley die na een 'Red Notice' van Interpol erop gebrand is om meestercrimineel Sarah Black achter de tralies te krijgen. Alleen helaas, na een mislukte actie wordt hij plots gedwongen om samen te werken met kunstdief Nolan Booth, haar concurrent. Wie hierin aan het langste eind trekt, moet nog blijken. 

Nieuwste releases

Het is nog wel even wachten op deze film. Red Notice is namelijk pas vanaf 12 november te zien op Netflix. Benieuwd wat je in de tussentijd echt niet mag missen? Deze week verzamelden wij alvast de beste releases van oktober. Bekijk hier het volledige overzicht.

Red Notice is vanaf 12 november te zien op Netflix.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.