Halloween, spannende scènes

Halloween staat weer bijna voor de deur en dat betekent dat we ons klaar kunnen maken voor een spooky filmavondje! Netflix heeft alvast wat spannende scènes uitgekozen die ons op dat puntje van onze stoel doet belanden.

Article continues after the ad

"Stranger Things, The Haunting of Hill House, Locke & KeyAmerican Horror Story en Black Mirror zijn slechts enkele van de spookachtige series die gegarandeerd de terreur brengen", belooft de streamingdienst alvast! 

Slapeloze nachten

Vandaar dat ze tien scènes hebben geselecteerd die volgens hun eigen zeggen 'je laten schreeuwen'. Denk bijvoorbeeld aan 'Playtest' uit Black Mirror over een schilderij dat tot leven komt of een angstaanjagende scène uit 'Touch' van The Haunting of Hill House. Krijgt de onderstaande video jou ook al aan het gillen? Bekijk de beelden dan maar snel. Overigens zijn wij of Netflix niet verantwoordelijk voor slapeloze nachten.

Nog meer horror

Ben je na het zien van de bovenstaande beelden helemaal in de Halloween-sfeer? Dan kun je ook gewoon terecht bij onze selectie horrorfilms! Of wat dacht je van dit overzicht met angstaanjagende kinderen die zo in één van je nachtmerries kunnen opduiken? Voor de kijkers die hun slaap wel waarderen, hebben we natuurlijk ook gewoon een top-25 met de leukste Nederlandse romcoms. Ook niets om je voor te schamen natuurlijk!