Voor het vierde jaar op een rij komt Net5 met de themamaand Lovely December, waarmee ze de harten van tv-kijkers verwarmen zonder de kachel hoger te hoeven zetten. Om je vast in de stemming te krijgen, hebben ze hun grootste tv-talentjes een zoetsappige promo op laten nemen, waarin ze héél even in de grootste films meespelen.

Article continues after the ad

 

Net5 opent dit decemberfeestje met de tv-première van Into the Woods. In de zwartkomische musical passeren werkelijk alle sprookjes waar je ooit van gehoord hebt de revue, en dwingt heks Meryl Streep bakker James Corden en zijn vrouw Emily Blunt om een aantal lastige opdrachten te vervullen. En dat is niet de enige film die voor het eerst op tv te zien zal zijn. Zo stunt Net5 ook met de premières van Saving Mr. Banks, The Odd Life of Timothy Green, Why Him? en Almost Christmas.

Klassiekers

En don't worry. Ook de klassiekers die je al 30 keer gezien hebt, en nog 30 keer wílt zien, zijn van de partij. Love Actually, Notting Hill, The Holiday, de Bridget Jones-reeks, The Santa Clause en New Year’s Eve komen allemaal voorbij. Ook de kerstdagen zijn al volgepropt met films. Op kerstavond kijk je naar The Sound of Music, op eerste Kerstdag naar Love Actually en op tweede Kerstdag zie je Four Christmasses.

Nóg meer kerstfilms kijken? Déze kerstfilms verschijnen op Netflix en dit is het Netflix-overzicht van December.