Nu House Rules NL zich na vier succesvolle seizoenen wel bewezen heeft, is het tijd voor een heuse spin-off. En dat belooft een kruising te worden tussen House Rules en Bed & Breakfast!

Vakjury

Net5 kondigde vandaag een spin-off van de realityserie House Rules NL. In deze nieuwe variant, met de veelzeggende titel Hotel Rules, nemen vijf klussende koppels elkaars hotel of bed & breakfast onder handen. De koppels kennen elkaar niet en krijgen slechts een paar ‘hotelregels’ van de eigenaren mee voordat ze beginnen aan de make-over. Een vakjury zal beoordelen welke kandidaten uiteindelijk aan de haal gaan met de felbegeerde hoofdprijs van 25.000 euro.  

Article continues after the ad

 

Finaleweek

De presentatie van Hotel Rules is in handen van Airen Mylene. Zij heeft het momenteel lekker druk met de finaleweek van House Rules NL. Hierin strijden Team Blauw (Mark en Irini uit Heerde) en Team Rood (Roy en Corné uit Drunen) om de ultieme overwinning: twee jaar lang hypotheekvrij leven! De ontknoping van House Rules NL is op dinsdag 27 november en woensdag 28 november om 20.30 uur live te zien op Net5!

Het is helaas nog niet bekend wanneer Hotel Rules precies van start zal gaan.