Neptunus in The Masked Singer

The Masked Singer racete vorige week met volle vaart de concurrentie voorbij met de allereerste onthulling (check 'm hier). Vanavond komen weer een aantal knotsgekke kostuums het podium op en 'Neptunus' zorgt nu al voor hysterische wanhoop bij de juryleden.

Article continues after the ad

Met huilende kandidaten achter de schermen en kijkers die al volop raden wie er nu in die pakken zitten, kunnen we gerust spreken van een knallende start van het tweede seizoen. De uitzending van vanavond belooft ook weer een episch furry-feestje te worden! 

Neptunus? Wie?

Een van de pakken die straks weer verwarring gaat zaaien? Neptunus, de Romeinse god van de golven. Hij maakt het de jury echter godsgruwelijk moeilijk, zo blijkt uit de eerste preview. We horen 'm helaas nog niet zingen, maar de jury heeft al wel een naam: Art Rooijakkers. Een van de hints, 'Elvis', zou op Art kunnen slaan - die is echt een Elvis-gek. Een suggestie van Loretta zorgt er zoals gewoonlijk weer voor dat de boel volledig hysterisch uit de bocht vliegt!

 


Nog meer pakken!

Neptunus staat er vanavond niet alleen voor. Oh nee: integendeel. Ook de Dinosaurus, de Panter, de Vlinder en - houd je vast - de Yeti maken hun opwachting. Kom goed beslagen ten ijs: met deze tips ontrafel je in no time wie er deelnemen aan The Masked Singer 2020.

The Masked Singer is vanavond om 20:00 uur te zien op RTL 4.