Dave Roelvink zijn tanden zijn alweer kapot

Sta je op het punt te investeren in stralend witte tanden uit Turkije? Hou Dave Roelvink dan even goed in de gaten: die van hem zijn alwéér kapot!

Roelvink trok naar Turkije om zijn tanden gedeeltelijk weg te laten slijpen, en er vervolgens prachtig witte facings op te plakken. Volgens de realityster was dit duizenden euro’s goedkoper dan in Nederland, en we beginnen te vermoeden waarom.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ff tandjes fiksen in Turkije 😂😂

Een bericht gedeeld door Dave Roelvink (@daveroelvink) op

Recent brak er een stuk van Roelvinks tanden af toen hij… een broodje at. De schade is nauwelijks hersteld of er zit alweer een gat in zijn stralende gebit. Op Instagram deelde Roelvink een nieuwe story de schade. De vorige keer was het zijn rechtervoortand, nu de linker!

Article continues after the ad

Tandartsen noemden de actie van Roelvink onverstandig, en voorspellen dat hij de rest van zijn leven tegen dit soort problemen aan blijft lopen. Niet zo slim; net als het in de prak rijden van een geleende Lamborghini.

Tand om tand

Dave en zijn broer Donny (die óók naar Turkije vloog) zijn de laatste geregeld in het nieuws omdat ze overhoop liggen met elkaar. Waarom precies is niet duidelijk, maar vader Dries vindt het inmiddels een beetje lang duren.

 
Recent maakte Dave ook al niet zo'n scherpe indruk in Op1. We hopen dat de retourvluchten naar Turkije Roelvink in elk geval knetterveel Airmiles opleveren.