In de nieuwe teaser van de Netflix serie Lemony Snicket’s A Series Of Unfortunate Events, krijgen we voor het eerst te zien hoe eng Neil Patrick Harris eruit ziet als Graaf Olaf.

Article continues after the ad

Enge vent

Hoewel Emmy en Tony Award winnaar Neil Patrick Harris beter bekend staat als komische noot in menig film of serie, is hij angstaanjagend goed (en slecht) in de nieuwe teaser. Bij het kijken van de video lopen de koude rillingen over je rug. Of dat nu komt door de duistere setting, of door de intense blik en toon van Harris, mag je zelf beslissen.

Serie

In 2004 verscheen Lemony Snicket’s A Series Of Unfortunate Events op het witte doek met Jim Carrey als Graaf Olaf. Nu blaast Netflix het stof van dit geweldige verhaal af en maakt er een achtdelige serie van. Naast Harris spelen ook Patrick Warburton, Joan Cusack, Malina Weissman en Louis Hynes in de serie. 

Weeskinderen

Lemony Snicket’s A Series Of Unfortunate Events gaat over drie weeskinderen die onder toezicht van Graaf Olaf komen te staan. Hij is vastberaden om de erfenis van de kinderen af te pakken. De kinderen moeten gemene Graaf Olaf constant te slim af zijn en tegelijkertijd achter de mysterieuze doodsoorzaak van hun ouders komen.

Lemony Snicket’s A Series Of Unfortunate Events is vanaf vrijdag de 13e (januari 2017) op Netflix te zien.