We hadden Neil Patrick Harris al hoog zitten na zijn rol in How I Met Your Mother. Afgaande op deze geweldige video van Vogue, is Harris ook buiten de set om een geweldige entertainer!

Article continues after the ad

Robotpapegaai

Vroeger had je het televisieprogramma MTV Cribs. Daarin gaven muzikanten een rondleiding in hun huis. Vogue doet het nog eens dunnetjes over met Neil Patrick Harris. De ster van de binnenkort te verschijnen Netflix-serie Lemony Snicket’s A Series of Unfortunate Events moet het stellen zonder wagenpark met peperdure rims, hij maakt ons wel razend jaloers met zijn privébioscoop (inclusief popcornmachine), een robotpapegaai en zelfs de originele booth uit How I Met Your Mother!

Raptalent

Tijdens de tour krijgt Neil Patrick Harris ook nog eens niet minder dan 73 vragen voor zijn kiezen! Deze vragen lopen uiteen van ‘Wat is je grootste angst?’ tot ‘Wat is je favoriete aflevering van How I Met Your Mother’ en ‘Wat is je favoriete scheldwoord?’. Daarnaast blijkt de droogkomische acteur ook nog eens te beschikken over onverwachte raptalenten. Tja, dan hebben we MTV Cribs helemaal niet meer nodig…

Lemony Snicket’s A Series of Unfortunate Events is vanaf 13 januari te zien op Netflix.