We hadden Neil Patrick Harris al hoog zitten na zijn rol in How I Met Your Mother. Afgaande op deze geweldige video van Vogue, is Harris ook buiten de set om een geweldige entertainer!

More content below the advertising

Robotpapegaai

Vroeger had je het televisieprogramma MTV Cribs. Daarin gaven muzikanten een rondleiding in hun huis. Vogue doet het nog eens dunnetjes over met Neil Patrick Harris. De ster van de binnenkort te verschijnen Netflix-serie Lemony Snicket’s A Series of Unfortunate Events moet het stellen zonder wagenpark met peperdure rims, hij maakt ons wel razend jaloers met zijn privébioscoop (inclusief popcornmachine), een robotpapegaai en zelfs de originele booth uit How I Met Your Mother!

Raptalent

Tijdens de tour krijgt Neil Patrick Harris ook nog eens niet minder dan 73 vragen voor zijn kiezen! Deze vragen lopen uiteen van ‘Wat is je grootste angst?’ tot ‘Wat is je favoriete aflevering van How I Met Your Mother’ en ‘Wat is je favoriete scheldwoord?’. Daarnaast blijkt de droogkomische acteur ook nog eens te beschikken over onverwachte raptalenten. Tja, dan hebben we MTV Cribs helemaal niet meer nodig…

Lemony Snicket’s A Series of Unfortunate Events is vanaf 13 januari te zien op Netflix.

More content below the advertising

Hugh Jackman en Sir Patrick Stewart zijn samen in het Guinness Book of Records opgenomen als de acteurs die het langst Marvel-personages hebben gespeeld. Jackman's Wolverine en Stewart's Professor Xavier doken in zomer 2000 voor het eerst op in de eerste X-Men, en waren in maart 2017 voor het laatst te zien in het juichend ontvangen Logan. Daarmee zit er voor beide X-Men-sterren 16 jaar en 228 dagen tussen hun eerste en laatste optreden, vooralsnog een record.

More content below the advertising

 

Grote droom

De uitreiking vond plaats in de Britse ontbijtshow This Morning, waar presentatrice Alison Hammond een interview deed met Jackman naar aanleiding van zijn aankomende concerttournee, die hem in mei ook naar de Ziggo Dome brengt. De Australische alleskunner vertelde aan Hammond dat het vroeger zijn grote droom was om in het Guinness Book of Records te komen. Hierop verraste de presentatrice hem met de mededeling dat hij in de nieuwste editie van het boek opgenomen is. Een videoboodschap van een trotse Sir Patrick Stewart maakte het feest compleet.

 

Opgezette PR-Stunt

Het lijkt allemaal wel erg op een opgezette PR-stunt voor Hugh's concerttour, zeker aangezien Logan al twee jaar oud is en dit record ook in de vorige editie mee had gekund. En natuurlijk is professor Xavier in die 16 jaar ook drie keer door James McAvoy gespeeld. Maar dat maakt het niet minder tof om te zien hoe deze twee goed bevriende sterren zoveel plezier beleven aan hun record. Daarnaast hopen wij natuurlijk dat dit goede motivatie is voor Jackman om toch op zijn besluit terug te komen om nooit meer Wolverine te spelen.

De trailers voor Secret Life of Pets 2 blijven maar komen! We zijn al bijna de tel kwijt, maar een kijkje in onze database leert ons dat het hier om alweer om tenminste de vijfde trailer voor deze geheide zomerhit gaat. En in deze trailer maken we kennis met waakhond Rooster, wiens stem wordt ingesproken door niemand minder dan Harrison Ford!

More content below the advertising

 

Animatiedebuut voor Hollywood-zwaargewicht

Ook al is het Hollywood-acteurs al jarenlang gebruikelijk om bij te schnabbelen met het inspreken van personages in animatiefilms, toch is dit voor de 76-jarige superster de eerste keer dat hij zijn stem leent aan een animatiefilm.

 

Rooster is de waakhond op een boerderij waar Max en Duke (die we nog kennen uit het eerste deel) terecht komen. Hun verhaallijn staat dus waarschijnlijk los van het avontuur van Snowball, het hilarische konijntje dat door Kevin Hart ingesproken wordt. Zijn trailers blijven de leukste tot nu toe.

The Secret Life of Pets 2 draait vanaf 7 juni 2019 in de bioscoop.