Shownieuws laat weten dat Leontine mogelijk langzaamaan afscheid neemt van haar huidige achternaam: Borsato. Ze gebruikte namelijk laatst haar meisjesnaam weer.

Leontine en Marco Borsato uit elkaar

Leontine en Marco Borsato maakten in februari bekend uit elkaar te gaan. Eind vorig jaar kwam er veel druk op hun 22-jarig huwelijk te staan, toen bleek dat de zanger een aantal affaires had gehad. Ondanks dat Leontine en Marco geen stel meer vormen, lijken de twee ex-geliefden elkaar nog een warm hart toe te dragen. Zo was er laatst bijvoorbeeld nog dat mooie Vaderdag-bericht.

Van Borsato naar Leontine Ruijters

Dat Leontine en Marco respectvol met elkaar omgaan, betekent echter niet dat Leontine voorgoed aan de naam Borsato gelinkt wil worden. Op de gastenlijst van de boekpresentatie van Saskia Noort was ze (via Shownieuws) namelijk te vinden onder haar meisjesnaam: Leontine Ruijters. Alhoewel Leontine op Instagram nog wel als Borsato vermeld staat, is ze mogelijk al veel langer bezig afscheid te nemen van de naam van haar ex Marco. Zo ondertekende ze eerder al een brief van de BankGiro Loterij met enkel ‘Leontine’.

Article continues after the ad

We zijn blij dat het goed lijkt te gaan met Leontine! Marco zit momenteel echter nogal in zak en as... Hij keert bijvoorbeeld niet terug in The Voice Of Holland. En tot overmaat van ramp werd er ook nog eens ingebroken bij zijn moeder Mary.