Lost in Space, Netflix, seizoen 3

Er is goed en er is slecht nieuws. Het goede nieuws is dat zojuist het derde seizoen van Lost in Space is aangekondigd, maar het slechte nieuws is dat het tevens de laatste reeks wordt. De makers houden er na drie seizoenen mee op. 

Article continues after the ad

"Vanaf het begin hebben we dit specifieke verhaal van The Robinsons als een trilogie gezien. Een driedelig episch familie-avontuur met een duidelijk begin, midden en einde", zei Zack Estrin vandaag tegen The Hollywood Reporter. "Als iemand het verdient om op adem te komen voor hun volgende missie, dan zijn het Will, Penny, Judy, Maureen, John, Don West, Dr. Smith ... en de robot. En natuurlijk, Debbie de kip. Ze doen iedere aflevering namelijk hun best om in leven te blijven."

 

Meerjarige deal

Dit mag wel het einde van de reboot Lost in Space betekenen, maar dat betekent nog niet dat we van televisieproducent Zack Estrin af zijn. Hij tekende vandaag namelijk een meerjarige deal met Netflix op voorwaarde dat hij tijdens het maken van het laatste seizoen ook nieuwe projecten gaat doen. Dat wordt dus nog spannend. 

Overigens kan het nog wel even duren voordat het derde seizoen online staat. Het tweede seizoen kwam namelijk pas afgelopen Kerst online