Élite, seizoen 4, afscheid

Zeg maar 'Adiós' tegen Carla, Lu, Nadia, Valerio en Polo! De geruchten gingen al eerder, maar Netflix heeft zojuist bevestigd dat deze vijf acteurs uit de Spaanstalige Élite niet meer zullen terugkeren in het vierde seizoen. 

Article continues after the ad

Voor de echte Élite-fans zal dit niet als een grote verrassing komen. Nadia, Lu en Carla behaalden aan het einde van het derde seizoen hun diploma, Valerio kreeg een baantje als hoofd van de wijnmakerijen van Carla's familie en *spoiler* Polo overleefde het hele gebeuren niet. Het is dus niet gek dat deze vijf personen in het vierde seizoen niet meer op Las Encinas zitten. Bekijk hier hun emotionele afscheid.

Terugkeer andere personages

Gelukkig is er wel goed nieuws. Eerder gingen namelijk de geruchten dat alle castleden vervangen zouden worden door nieuwe acteurs en actrices, maar hier lijkt dus nu geen sprake meer van te zijn. Deze video suggereert namelijk dat Samuel, Guzmán, Rebeka, Cayetana en ons favoriete koppeltje Omar en Ander gewoon te zien zijn in het vierde seizoen (eventueel met andere tegenspelers). Wanneer we daar naar kunnen kijken, is helaas nog niet bekend. We houden het in de gaten.