Gossip Girl, Serena

De reboot van Gossip Girl kreeg in onze ogen al steeds meer vorm (zoals met de keuze van het hoofdpersonage) en we konden dan ook niet wachten totdat we eindelijk naar de eerste beelden konden kijken. Helaas wordt ons geduld nu flink op de proef gesteld.

Article continues after the ad

Entertainmentwebsite Vulture meldt namelijk dat spin-off is uitgesteld tot volgend jaar. Dit heeft alles te maken met het coronavirus, waardoor de opnames van de serie nog niet konden beginnen. Volgens HBO Max-directeur Kevin Reilly waren cast en crew al in de pre-productiefase en stond alles klaar om te beginnen, maar dat moet dus nu nog even afgewacht worden.

Tijdsprong

De reboot maakt een tijdsprong van maar liefst 8 jaar en volgt een nieuwe groep rijke New Yorkse tieners. "De nieuwe serie zal tonen hoeveel social media heeft veranderd in de levens van de huidige generatie", zo vertelde producent Joshua Safran eerder. We weten inmiddels wel dat Kristen Bell opnieuw dienst doet als verteller. Dat verzacht de pijn van de missende castleden als Serena van der Woodsen, Blair Waldorf en Chuck Bass (die je hieronder nog even door de jaren heen ziet) toch een beetje.

 

De reboot van Gossip Girl zal nu niet eerder dan in 2021 te zien zijn. We houden je op de hoogte!