In het programma Smaakt Naar Meer kijkt André van Duin samen met de kandidaten terug op hun deelname aan de finale. Met ruim 1,2 miljoen kijkers stond het gisteren in de top 10 van meest bekeken programma’s! 

Article continues after the ad

Afgelopen zondag zaten bijna 4 miljoen mensen klaar om te kijken welke finalist met de felbegeerde eerste plek naar huis zou gaan. Korporaal Anna, de Rotterdamse Nicole of de kunstzinnige Maroeska? De finale zorgde voor een groei van ruim een kwart miljoen kijkers die zagen hoe Anna de winnaar werd en zich een jaar lang ‘Beste Thuisbakker van Nederland’ mag noemen. 

Steady winnaar

Juryleden Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven waren het er unaniem over eens dat Anna de meest constante bakker in de tent was. Zelf had ze deze uitkomst niet verwacht. “Ik had wel goed commentaar gehad, maar dat wil nog niet zeggen dat je jezelf de winnaar kunt noemen; ook niet in je hoofd. Maar het is me gelukt en dat voelt als een droom. Ik kan het nog steeds niet geloven!” 

 

 

Wat nu?

Wat staat winnares Anna te wachten nu Heel Holland Bakt voorbij is? "Het liefst start ik een lunchroom, al heb ik het bij de marine nog onwijs naar mijn zin. Als ik maar bezig kan zijn met mijn passies, dan is het goed."