Nathalie Makoma, All Together Now

Het is al bijna 12 jaar geleden dat Nathalie Makoma de spannende finale van Idols verloor van Nikki Kerkhof. Hoewel ze in de afgelopen jaren nog een aantal keer op televisie te zien was, maakte ze zaterdagavond in All Together Now officieel haar muzikale comeback.

Article continues after the ad

716.000 kijkers, die dus niet kozen voor de quiz van Linda of Wie is de Mol?, zagen gisteren in All Together Now hoe Nathalie Makoma alles uit de kast haalde om het programma te winnen. "Ik ga mijn kontje schudden, mijn beentjes schudden en mijn voetjes schudden. Alles in mijn lichaam dat leeft, gaat bewegen." En zo gezegd, zo gedaan. Met het nummer Proud Mary wist ze in de eerste ronde al 99 van de 100 juryleden op te laten staan en in de finale stonden ze zelfs alle 100. Hiermee wist Nathalie deze aflevering te winnen. Bekijk hier het optreden terug.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

yes i won🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃

Een bericht gedeeld door Nathalie Makoma official (@nathaliemakomaofficial) op

 

Bijzondere outfit

Ook de kijkers thuis waren blij verrast met deze muzikale comeback van Nathalie. 'Wat een performance' en 'Wat een dijk van een stem'. Al was er één ding dat misschien wel nog meer opviel: haar outfit, die aan de achterkant niets aan de verbeelding overliet. Bekijk hieronder een selectie van de reacties.