Natasja Froger is de nieuwe presentator van Groeten uit 19xx. Zij volgt daarmee Kasper van Kooten op, die het RTL-programma het afgelopen seizoen presenteerde.

Article continues after the ad

Stijl

Gisteren werd bekend dat Natasja Froger het volgende seizoen zal presenteren van Groeten uit 19xx. Zij vervangt daarmee Kasper van Kooten. De voormalige presentator verkleedde zich ook in de stijl van het jaartal dat centraal stond. Het is niet bekend of Natasja dat voorbeeld gaat volgen. Op Twitter nam Kasper dit weekend al afscheid van het RTL-programma. En daarbij kon hij het niet laten om even een sneer uit te delen naar het televisiewereldje.

Kapsels

In Groeten uit 19xx, dat oorspronkelijk uit België komt, keren bekende Nederlanders met hun gezin terug naar het jaar dat de hoofdgast twaalf jaar oud was. Ze wonen een week in een huis dat precies is ingericht zoals het in die tijd was. Ook qua kleding en kapsels gaat het gezin terug in de tijd. Het is trouwens niet de eerste keer dat Natasja te zien zal in het programma: in het eerste seizoen reisde zij mee met haar man René terug naar 1972. Hoe dat beviel kun je hieronder zien!

Het is nog niet bekend wanneer het nieuwe seizoen van Groeten uit 19xx van start gaat.