Five Days Inside, Natasja Froger

Het presentatieteam van Five Days Inside (voorheen: Beau Five Days Inside) gaat voor de derde keer op de schop! Natasja Froger blijft, maar zij laat dit jaar haar voormalig tv-collega's Angela Groothuizen en Caroline Tensen thuis. 

Article continues after the ad

Geraldine Kemper en Rick Brandsteder nemen namelijk dit stokje over, zo onthulde RTL Boulevard vanavond.

Loodzware bezoekjes

In Five Days Inside verblijft één van de bekende gezichten elke aflevering vijf dagen en nachten in een instelling waar je normaal niet zomaar binnenloopt. Hierbij kun je denken aan een tbs-kliniek, een verslavingskliniek, een centrum voor eetstoornissen of een hospice. Zo bezocht Caroline Tensen vorig jaar nog De Hartenberg in Wekerkom, een instelling waar verstandelijke beperkten met gedragsproblemen wonen. Ondanks deze loodzware materie kreeg ze van de kijkers niets meer dan lof.

Bijzonder ervaring

Dit aankomende seizoen is het dus de beurt aan Rick, Natasja en Geraldine. Zij gaan onder meer langs bij een kinderhospice, een epilepsiecentrum en een booreiland. "Het is zo bijzonder om te mogen doen, want je gaat echt vijf dagen Inside. Het is tv-maken op zijn allerleukst", vertelt Geraldine aan de camera's van RTL Boulevard. "Ik ga bijvoorbeeld naar een instelling voor mensen met een angststoornis of een dwangneurose. Dat heeft mij altijd gefascineerd", aldus Rick.

Bekijk hieronder het volledige fragment! 

Five Days Inside is vanaf dinsdag 31 augustus te zien op RTL5.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.