Natasja Froger in Voor Hetzelfde Geld

Morgen gaat het nieuwe seizoen van Voor Hetzelfde Geld van start. In de tweede reeks gaan Natasja Froger en makelaar Debbie Mels opnieuw in opdracht van huizenbezitters op zoek naar fraaie woningen buiten de randstad. En door de coronacrisis is de vraag groter dan ooit! “Juist in een periode dat mensen thuiswerken en meer thuis zijn, vinden ze het prettig om meer ruimte te hebben. Ze hoeven minder hippe terrasjes op loopafstand te hebben”, aldus Natasja.


‘Ideaal’

Voor Natasja Froger heeft de coronacrisis dan ook niet alleen maar negatieve kanten. Zo is de presentatrice van Voor Hetzelfde Geld haar eigen woning meer gaan waarderen. “We wonen aan de hei, dus dat is ideaal om te wandelen. Het is er erg rustig dus ook nu kan dat makkelijk. In een drukker gebied doe je dat nu een stuk minder snel.”

Coronaproof

Natuurlijk is het nieuwe seizoen van Voor Hetzelfde Geld wel helemaal coronaproof opgenomen: “Ik reed met een spatscherm in de auto en als bij een bezichtiging bleek dat een gang bijvoorbeeld te smal was boven, dan bleef de makelaar beneden. Het was heel fijn dat we weer aan de slag konden en mensen konden helpen.”

Article continues after the ad

Je ziet Voor Hetzelfde Geld morgenavond om 20.30 uur op RTL 4.