Pak je agenda erbij, want Natalie Portman heeft bekendgemaakt wanneer de opnames van de Marvel-film Thor: Love and Thunder beginnen!

Natalie Portman speelt één van de hoofdrollen in Thor: Love and Thunder, de opvolger van het fabulous Thor: Ragnarok uit 2017. De actrice is te zien als Thors vriendin Jane Foster en neemt mogelijk de Mjolnir/Stormbreaker van Chris Hemsworth over.

Natalie Portman sprak met Serena Williams over haar nieuwe sportlijn voor dames. Portman is een groot fan en voorvechter van vrouwensport, en investeert met Williams samen in een vrouwenvoetbalteam in Los Angeles. Portman bracht in het voorbijgaan zomaar even de nieuwe Thor-film ter sprake. Volgens de actrice starten de opnames aan het begin van 2021 in Australië.

Article continues after the ad

Tegelijkertijd is er ook meer bekendgemaakt over het verhaal van Thor: Love and Thunder. Regisseur Taika Waititi is bezig met aanpassingen van het (gestoorde!) script. Naast ruimtehaaien en discopakken bevat Love and Thunder ook enorm veel… romantiek!

De romantische noot verklaart Waititi door zijn eigen nieuwsgierigheid. Door het succes van Thor: Ragnarok had de regisseur zin om weer eens iets anders te doen. “Ik wil iets maken wat ik tot nu toe nog nooit gedaan heb, of zelfs maar interessant vond.”

Het is nog niet veel info maar Thor: Love and Thunder begint steeds interessanter te klinken. We weten inmiddels ook dat Christian Bale de schurk in de film speelt, maar nog niet welke Marvel-schurk hij moet voorstellen.