Netflix komt met een nieuwe trailer voor het tweede seizoen van The Mechanism. Nog niet bekend met deze serie? Hoogste tijd om eens kennis te maken met deze bloedverwant van Narcos!

Article continues after the ad

Een immense witwasoperatie

Net zoals Narcos is The Mechanism ook (losjes) gebaseerd op een waargebeurd verhaal, namelijk op het grootste corruptieschandaal uit de Braziliaanse geschiedenis. Het onderzoek naar dit schandaal begon als een doorsnee zaak tegen witwassers, maar al snel leidde het spoor naar de hoogste regionen van de Braziliaanse samenleving. Zelfs een voormalig president was volgens de onderzoekers betrokken bij deze immense witwasoperatie! In The Mechanism seizoen 2 zien we hoe Ruffo en Verena de waarheid achter het Mechanism proberen bloot te leggen. Maar hoe meer ze ontdekken, hoe smeriger de zaak wordt…

Vanaf 10 mei op Netflix

The Mechanism is ontsproten uit het brein van José Padilha. Als regisseur en producent tekende hij eerder voor de misdaadreeks Narcos. Het eerste seizoen van The Mechanism verscheen op 23 maart 2018. Het tweede seizoen wordt ook al snel verwacht, namelijk op 10 mei. Kun je niet zo lang wachten? Wij zetten al eerder vijf series die je moet zien als je van Narcos houdt voor je op een rijtje. O, en vergeet ook niet dat er ook gewoon een tweede seizoen van Narcos: Mexico aan zit te komen!