Seks, verleiding, mysterie, spanning en geheimen. Dit en meer zie je in de eerste teaser van Netflix-serie Gypsy met Naomi Watts. Bekijk 'm hierboven.

Article continues after the ad

Naomi is creepy!

Naomi speelt in de serie Jean Holloway, een therapeut met een op het eerste gezicht perfect leventje. Ze houdt er helaas wat bizarre fantasieën op na en piest regelmatig buiten de pot met personen die close zijn met haar patiënten. Jean is niet bang haar grenzen op te zoeken en gaat daar soms ook flink overheen.

Therapeut met issues

“Ik zal altijd een veilige en vertrouwelijke omgeving hebben voor mijn patiënten. Ik zal objectief blijven in mijn relaties. Ik zal nooit fysieke grenzen opzoeken en ik zal nooit iemand pijn doen”, aldus Jean. Hartstikke goed natuurlijk, ware het niet dat de teaser precies het tegenovergestelde belooft. Dat wordt nog wat!

Fifty Shades of Grey

Naast Naomi zal onder anderen Billy Crudup van Watchmen te zien zijn als Jeans man. De eerste twee afleveringen van de serie worden geregisseerd door Sam Taylor Johnson. Johnson, die je wellicht kent als de regisseur van Fifty Shades of Grey, produceert de serie ook. Gypsy is geschreven door Lisa Rubin.

Gypsy is vanaf 30 juni te zien op Netflix.