Horrorvakantie voor Najib Amhali: de cabaretier werd overvallen op Curaçao!

Cabaretier/presentator Najib Amhali kreeg de schrik van zijn leven! Amhali viert vakantie op Curaçao en werd slachtoffer van een roofoverval.

De laatste dagen postte Amhali schitterende strandfoto’s vanaf Curaçao, en gisteravond trakteerde hij zijn Instagramvolgers op een hartelijke nieuwjaarswens. Hij verwees daarbij naar ‘de gebeurtenissen gisteren’, die inmiddels alweer van zijn profiel verwijderd waren.

Ietsje later verscheen er nóg een post, die opnieuw werd geplaatst omdat er in eerste instantie gezichten op te zien waren. Amhali meldt dat hij en een paar vrienden werden bedreigd met een mes en een vuurwapen!

Amhali werd verrast toen hij het autoverhuurbedrijf belde, omdat twee van zijn autobanden waren lekgestoken. Er sprongen een paar gewapende mannen tevoorschijn, die zijn horloge en telefoon afpakten. Een vriend van Amhali moest zijn tas afgeven.

Article continues after the ad

Op Facebook staat de eerste video nog steeds, die een overval op klaarlichte dag laat zien. Best schokkend!

Overval

Amhali is niet van plan om zijn vakantie te laten verpesten door het voorval. Volgens de cabaretier kan het iedereen overkomen; hij is zelf vooral blij dat zijn kinderen in een andere auto zaten en weinig van de overval meekregen. Hopelijk kunnen Amhali en zijn familie nog wat plezier beleven tijdens hun vakantie.

Deze week maakten Najib Amhali en zijn collega Katja Schuurman bekend dat ze niet meedoen in een eventueel tweede seizoen van hun nieuwe programma De Battle. Het leren van de moeilijke stunts bleek een enorme opgave en het duo strompelde van blessure naar blessure…

Het ziet er inderdaad pittig uit!