Naijb Amhali

Cabaretier en acteur Najib Amhali worstelde jarenlang met een drank- en drugsverslaving, maar daar bleef het niet bij. In zijn autobiografie vertelt hij dat hij tijdens zijn eerste huwelijk vreemdging met Idols-zangeres Hind!

Amhali gaf in Shownieuws een voorproefje van zijn autobiografie Najib, waarin hij deze onthulling deed. ‘We kwamen elkaar tegen in het wereldje, we spraken met elkaar. We hebben een keertje gezoend en we werden, tja… verliefd. Ik was nog getrouwd natuurlijk, en zei dat ook tegen haar. Ze zei: ja, maar het gaat niet goed, dus misschien als je vrijgezel bent? Zo ver is het nooit gekomen.’

In de biografie vertelt Amhali ook ronduit over zijn problemen met drank en drugs, en hoe zijn tweede vrouw hem door deze periode hielp.

 
Article continues after the ad

Najib!?

Naar eigen zeggen deed Amhali ook onder invloed mee aan de spelshow Wie Ben Ik?, en vindt hij het nog steeds moeilijk om de beelden terug te kijken.

In 2017 stopte Amhali met optreden omdat dit door zijn verslaving onmogelijk was geworden. Tegenwoordig heeft hij zijn leven een stuk beter op orde. Ondanks alle fitnessoefeningen die hij de laatste jaren doet was het programma The Battle (met Katja Schuurman) uiteindelijk een beetje te veel van het goede.