Nadège in Chateau Meiland

Ex-Chateau Meiland-huishoudsters Nadège is absoluut niet te spreken over Martien Meilands succesvolle biografie. Ze overweegt zelfs juridische stappen na pikante onthullingen van Martien en Erica, die gooiden allerlei intieme details over de Française op straat. Une catastrophe!

Article continues after the ad

In het boek reppen Martien en Erica over Nadège's, pardon our French, "seksdrang". Ze zou een affaire hebben met "een getrouwde Turk.". Martien: "die Nadège heeft natuurlijk ook een soort van seksdrang gehad. Dus die denkt; nou, dan neem ik die Turk af en toe in bed." De schoonmaakster, die weer nieuw werk gevonden heeft, is not amused.

Geen 'seksbuddy' meer

Volgens Shownieuws overweegt Nadège juridische stappen! En in weekblad Privé komt ze met een reactie op de Meiland-onhullingen. Ze sprak de fam eerder al aan op hun "bullshit" en nu gaat ze nog een stap verder. Die man waar de realitysterren het over hadden? Dat is iets van jáááren geleden. "Waarom staat er in het boek dat ik een relatie heb gehad met een getrouwde Turkse man? Het is niet aan hem om dat naar buiten te brengen. Dat is mijn privéleven. Niemand hoeft zich ermee te bemoeien wat ik in mijn persoonlijke leven doe of heb gedaan. We hebben het over een verhaal dat twintig jaar geleden is gebeurd.

Familie Meiland

'Verliefd'

Ja, zo geeft Nadège toe, ze was verliefd op deze man. "En ja, we hebben een relatie gehad. Ik was toen een stuk jonger en wat makkelijker in dingen. Het is alweer heel lang geleden dat ik hem voor het laatst heb gezien." De Française is absoluut niet blij dat de Meilandjes dit verklapten; ze had het tenslotte in vertrouwen aan hen verteld... "Ik heb de familie Meiland dat eens in vertrouwen verteld en een foto van de man in kwestie laten zien. Ik kon toch niet denken dat dat in een boek terecht zou komen? Wat hij over zijn eigen familie vertelt, moet hij zelf weten. Maar laat mijn leven er voortaan buiten!"