Nadège in gelukkiger tijden

De koude oorlog tussen de familie Meiland en ex-huishoudster Nadège is nog niet voorbij! Nadat Martien Meiland Nadège deze week ondankbaar noemde, slaat ze nu keihard terug! “Het is bullshit!”

Deze week kon je in Weekend lezen dat Martien Meiland helemaal klaar was met de ondankbare Nadège (kijkers kwamen al eerder tot die conclusie). “We hebben geprobeerd om alles voor haar te doen. We hebben geprobeerd om haar op een andere plek te krijgen, maar niets was goed genoeg. We gaven haar een vloer van 1200 euro, en vervolgens zoekt ze de pers om zich negatief over ons uit te laten. Dat vind ik alsof iemand je een dolk in de rug steekt. Het is ondankbaar.”

Deze uitlatingen kwamen nog bovenop de onthullingen van Martien Meiland in zijn biografie. Volgens de kasteelheer heeft Nadège een soort van seksbuddy: een getrouwde Turkse man. “Maar dat huwelijk geldt niet, want ze zijn allemaal uitgehuwelijkt”, wist Erica eraan toe te voegen. Volgens Meiland heeft Nadège “een soort seksdrang, en neemt ze af en toe die man maar in bed.”

Article continues after the ad

C’est pas sympa, Nadège!

Aan Shownieuws laat Nadège zelf in elk geval weten dat het verhaal van de tegeltjes niet klopt. “Het is bullshit! De vloer was 800 euro, niet 1200. In het boek staan veel leugens over mij: Ik wil dat de familie me met rust laat en dat de vrede terugkeert.”

Hoewel de tegenwerping dat de vloer ‘slechts’ 800 euro kost Nadège niet direct sympathieker maakt, heeft ze misschien wel een puntje? Nu leest heel Nederland over haar privé-fratsen met Turkse mannen!