Nadège in Chateau Meiland

'Wie de bal kaatst, kan hem terug verwachten', zo blijkt maar weer. Nadat huishoudster Nadège eerder deze week flink wat kritiek uitte op één van de bekendste tv-families van Nederland De Meilandjes (en haar bericht later weer verwijderde), krijgt ze nu zelf ook wat kritiek te verduren. 

Article continues after the ad

Schoonmaakster Nadège liet eerder deze week weten flink teleurgesteld te zijn in Martien en de andere Meilandjes. "Ze hebben me naar huis gestuurd en verweten me dat ik niets deed! Ik dacht dat ik deel uitmaakte van de familie", schreef ze in een inmiddels verwijderd bericht op Facebook. 

Teleurgestelde Martien

Martien reageerde in RTL Boulevard verbijsterd op deze beschuldigingen van zijn schoonmaakster. "Dat is helemaal niet waar! Dat is spijtig om te lezen." Het zou zelfs de omgekeerde wereld zijn. "We hebben ook een parketvloer geschonken aan haar, voor de keuken. Dan vind ik het spijtig dat ze zo naar praat!" 

Hypocrieten

Het is voor omstanders natuurlijk niet duidelijk wie er nu precies gelijk heeft, maar de meeste fans lijken partij te kiezen voor Martien en zijn familie. Dat blijkt nu uit een ander bericht van Nadège. "Ik word moe van al die hypocrieten", schrijft ze opnieuw via Facebook. "Stop met de kritiek. Sommige mensen kunnen zich beter uit mijn vriendenlijst trekken." Dat krijgt vast nog wel een staartje.