Nadège is woest op de familie Meiland

Arme Nadège! De oud-huishoudster van Chateau Meiland is alleen achtergebleven in Frankrijk, waar ze momenteel geen werk heeft. Nadège heeft blijkbaar veel tijd om na te denken over de biografie van Martien Meiland en stuurt een gezellig Nieuwjaarsdreigement!

In de Belgische televisiegids Primo werd Nadège kort geïnterviewd. Nadège werd een ster, verloor haar baan en kreeg dikke ruzie met de familie Meiland. Tot overmaat van ramp vertelde Martien in zijn biografie dat Nadège een verhouding had met een getrouwde man! Nadège was natuurlijk ‘pas amuseé’ door zijn uitlatingen.

Nadège vertelt dat ze van plan is om een advocaat in de arm te nemen, hoewel dat nog niet zo eenvoudig is. “Wat Martien over zijn eigen familie vertelt moet hij zelf weten, maar laat mij er buiten! Helaas is een advocaat duur, en heb ik er momenteel het geld niet voor.”

Article continues after the ad

 

Nadège versus de familie Meiland

De huishoudster is er helemaal klaar mee dat Martien Meiland scoort met verhalen uit haar privéleven. Ook Caroline kreeg er flink van langs in het boek; iets wat haar nog steeds pijn doet“Het moet stoppen, het lijkt wel alsof ze me kapot willen maken. Dat ik de media heb opgezocht is misschien verkeerd gevallen.”

Nadège heeft naar eigen zeggen ook een stok achter deur. “Ik weet genoeg over de familie Meiland, maar daar hoor je me toch ook niet over? Geloof mij: een boek over hoe het er aan toe ging achter de schermen van Chateau Meiland zou pas écht spraakmakend zijn.”